ANKARA / ÇUBUK - Hayri Aslan Ortaokulu

Hayri Aslan Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. SAMİ EFENDİ SK. HAYRI ASLAN ORTAOKULU BLOK NO 22/2 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Hızla gelişen ve değişen eğitim ihtiyaçlarına kaliteli ve işlevsel programlarla anında cevap verebilmek.
Misyon
Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızı yarınlara hazırlamak, onlara çağın gerektirdiği en iyi eğitim öğretimi sunmak.
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal (tam gün) eğitim yapılmaktadır.
Okulumuzda dersler saat 08.30´ da başlayıp 15.00´ da bitmektedir.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Ankara´ da ikamet edecekler için Ankara İl Merkezinden Özel Halk Otobüsleri ve 487 nolu EGO otobüsleri ile sağlanabilmektedir. Özel Halk Otobüsleri Ulus Gençlik Parkı´ ndan hareket etmekte olup, EGO otobüsleri Sıhhiye´ den hareket etmektedir. Özel Halk Otobüsleri 5´ er dakika ara ile, EGO otobüsleri ise 15´ er dakika ara ile hareket etmektedirler.
Yerleşim Yeri
Çubuk İlçe nüfusu 82.614 (seksenikibinaltıyüzondört)´ tür. İlçemizdeki konutların büyük bir bölümünde doğalgaz mevcuttur. İlçemiz Esenboğa Havalimanı´ na 15 dakika mesafededir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çubuk İlçe Merkezinde yer almakta olup, Ankara İl Merkezine 38 km uzaklıktadır.